Comandarea produselor de pe site

Utilizarea site-ului Prima Sementi necesită activarea cookie-urilor şi Javascript în browserul dvs. Pentru a lansa o comandă prin intermediul magazinului online, alegeți produsul dorit, specificați cantitatea și apoi faceți click pe butonul “Cumpără”. Produsul va fi adăugat în coș și veți fi transferat(ă) pe pagina coșului de cumpărături. Puteți lansa comanda sau puteți adăuga mai multe produse din site. Pentru vizualizarea produselor alese, faceți click pe coșul de cumpărături din partea dreapta-sus a site-ului. Pentru a trimite comanda, faceți click pe butonul “Trimite”.

Prețuri
Prețurile afișate pe site includ TVA. Taxa de livrare este afișată în pagina coșului de cumpărături. Plata produselor standard se face la livrare, integral.
Livrare
După trimiterea comenzii veți fi contactat(ă) telefonic pentru confirmarea comenzii și stabilirea detaliilor referitoare la livrare. Livrarea se face prin curier rapid, la adresa menționată în comandă, de regulă în 1-2 zile lucrătoare. Termenul de livrare pentru produsele personalizate este mai mare și va fi comunicat telefonic.
Date de contact și facturare
Datele de facturare sunt cele furnizate de dvs în pagina coșului de cumpărături. În cazul persoanelor fizice, se folosesc datele de livrare.

Adresa de email este folosită exclusiv în scopul de a transmite informații despre comanda dvs. În absența contactului, comenzile se anulează după trei zile lucrătoare de la înregistrarea acestora. Eliberarea chitanței se face de către firma de curierat.